Zorgvuldig op inhoud

De website van Het OntzorgTeam is zorgvuldig samengesteld. Wij doen er alles aan om de informatie foutloos, volledig en actueel te houden, maar wij kunnen dit niet garanderen. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Als u informatie tegenkomt die in uw ogen niet goed, volledig of actueel is, dan kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij stellen uw commentaar en eventuele aanvullingen op prijs.

Mocht u informatie, data en/of programma's tegenkomen waarvan u meent dat het copyright bij u ligt, dan vragen wij u om dit te melden aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Links naar andere sites

De website van Het Ontzorgteam bevat hyperlinks waarmee je de website verlaat en op websites van een andere partij terecht komt.
Wij hebben geen zeggenschap over deze websites en accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de werking en/of inhoud van websites van derden. Wij raden u aan het privacybeleid van de andere websites die u bezoekt te raadplegen.

Afdrukken