Nieuwe afbeeldingDe Paddestoelerij Grubbenvorst

Geniet van al het lekkere dat de Paddestoelerij je kan bieden. Ervaar en proef hoe lekker paddenstoelen kunnen zijn en maak kennis met de geschiedenis van de paddenstoel.  De Paddestoelerij is een gezellig streekrestaurant in Grubbenvorst. U kunt zich verheugen op kwaliteitsgerechten in intieme sfeer. De Paddestoelerij kenmerkt zich door continu te innoveren op het gebied van paddenstoelproducten. Tevens is er een cadeau en product winkel aanwezig, waarin een breed assortiment door hun zelf ontwikkelde paddenstoelproducten wordt aangeboden.

Met aanbieding 1 heb je de keuze uit twee opties. bij optie 1 begin je met koffie of thee met een champignon bonbon  gevolgd door een  rondleiding door de gehele paddestoelerij en ontdek hoe deze gekweekt worden. Na de rondleiding van ongeveer 1,5 uur geniet je van een verrassingslunch. Bij optie twee krijg je geen rondleiding maar geniet je van een compleet verzorgde 2 gangen lunch bestaande uit soep vooraf en een verrassingslunch als hoofdgerecht inclusief koffie of thee met een champignon bonbon.levensstijl. 

Aanbieding 2: t/m 31 december 10% korting op cadeau artikelen en cadeauverpakkingen geheel samen te stellen naar eigen wens. Dus bent u op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas:

  • Deal 1: Rondleiding incl. verrassingslunch of een 2-gangen lunch bij De
    Paddestoelerij ad € 9,95 i.p.v. € 18 . (45% korting)
  • Deal 2: t/m 31 december 10% korting op cadeau artikelen en cadeauverpakkingen

Voor meer informatie: www.depaddestoelerij.com

Afdrukken